Friday, January 25, 2008

Želje/Pozdravi

Molim svu rodbinu, prijatelje koji me poznaju manje& kraće i kolege mojih kolega, a i kolege, da se ne zbune. U ovom tekstu nema ništa novo, a anatomija je izmišljena. Zdravica ide u pravcu dve glavne snaše čudne varoši (Labrujunauglu/Etotako), a pozdravi za sve fine blogere od pre 3 godine.


08.04.2005., petak


Seks je dobar za zdravlje


Zavođenje & Predigra

Spasao me je od dobrog ali pijanog domaćina jedne dosadne žurke. Moj vitez, Vlada.
- Matori, aj pusti devojku. Ja ću da je odbacim do kuće.
Boris pušta moju jaknu.
- Kad ste budale oboje! - Cmače me u uvo, omašivši obraz koji sam podmetnula.
Vlada i ja u kolima. Pričamo. Provaljuje gluposti, ja se smejem. Divljački vozi kroz šumski deo grada. Pita me da li sam stvarno tako umorna. Na trenutak se razmišljam...naravno da nisam umorna. Zaključujemo da je grad loša ideja, pa stajemo na kiosku, kupujemo pivo i idemo do reke.
Sedimo u parkiranim kolima, na radiju neka ambijentalna muzika, ispred nas bućka reka. Prolećni povetarac šušti kroz drveće. Pijemo pivo. Fino mi je. Vlada se opušteno kezi. Gledam ga, simpa mi je. On okreće glavu prema meni. Ćuti. Pruža ruku prema mom licu i prstima prelazi preko mojih usana. Ja mu gricnem vrhove prstiju. Sa uzdahom se naginje prema meni i ljubi me. Njegovi prsti i usne na mojim usnama. Drugom rukom mazi mi glavu i vrat. Raspadam se. Stomak mi se uvrće od želje. Preskačem razmak između sedišta i između nas i sedam mu u krilo. Vlada miriše sjajno, ljubi se divno. Njegove ruke me hvataju za guzu i pribijaju uz sebe. Ljubi me po licu, gricka mi uvo, prelazi na vrat. Ja mu mazim kratko ošišanu glavu. Somotske dužine. Jednom rukom prelazi preko mojih grudi, polako pritiskajući moje bradavice koje su nabubrele ispod majice, drugom me pritiska uz svoje krilo. Osećam ga, uzbuđenog isto kao i ja.
Odvaja se od mene i grize donju usnu, ipak se vraća mojim usnama. Ljubimo se kao dvoje izgubljenih, jedinih na svetu. Odvaja se odlučnije nego prošli put, crven je u licu, oči mu se sijaju. Ja sam još gora. Ne znam gde sam i ko sam, vidim samo njegova usta i osećam njegove ruke, želim da se upijem u njega. Želim da ga..
- Stani,, stani...nećemo ovako..idemo kod mene..ako uspem da vozim u ovakvom stanju..

Pomaže mi da siđem sa njega. Pali auto. Zavaljena na suvozačevom sedištu gledam ga kako se napreže da se skoncentriše. Vidim da mu je kurac skroz skoncentrisan, ali ne na vožnju. Pružam ruku i dodirujem ga. I kroz farmerice osećam njegovu toplotu i čvrstoću. Raskopčavam mu dugmiće, uvlačim ruku i vadim ga napolje. Lep je, onako srednji i kompaktan. Slini na vrhu. Njegov vlasnik teško diše. Stajemo na semaforu, u potpuno praznoj, širokoj ulici. Vlada pušta volan koji je grčevito držao, hvata me oko struka i stavlja me u krilo. Ja sklanjam gaćice i sedam na njegov kurac. Samo sam skliznula niz njega. Zaječali smo zajedno. Njegove ruke mi se zavlače pod majicu. Mazno klizi dugim prstima po mojim cicama i igra se sa bradavicama. Ja mu grickam vrat i usne i pumpamo zajedno. Jebeno je dobro. Jebeno mi prija njegov kurac dok kružim oko njega i dok se nabijam. Savršeno se uklapamo.
Svetlo na semaforu se menja, ali nema auta iza nas, nema auta nigde, pa nastavljamo. Vlada me netremice gleda svojim svetlim očima. Zubi mu se sijaju u mraku. Tiho stenje u ritmu naših pokreta. Odjednom mu se pali svetlo razuma u očima (zajedno sa još jednim zelenim na semforu), i staje.
-Jebote, mi nismo normalni. Čekaj, princezo, idemo kući...Neću te ovako, hoću te skroz...
Grrrr. Stajem i ja. Teškom mukom naterana. Drugi put se skidam iz njegovog krila, nameštam gaćice i suknju, on se zakopčava. Uzdišemo zajedno. Pogledi nam se sreću i smejemo se naglas.

Neću da ga diram dok ne stignemo. Toliko sam uzbuđena da mi je teško da se držim toga. Vožnja se otegla. Ćutimo. Dišemo. Mislimo.
Skreće na parking između dve dugačke zgrade. Napokon. Dok zove lift, ljubimo se. U liftu me diže na sebe, grlim ga nogama oko struka. Izlazi sa mnom na sebi, zveckaju ključevi, ulazimo u stan. Stan miriše na vanilu.
Nosi me u svoju sobu i nežno me spušta na veliki krevet.
Soba je u polumraku, svetlo sa hodnika je dovoljno. On pušta neku muziku i gleda me. Ja ležim na ledjima kao krpena lutka, papuče su mi spale pored kreveta. Lepo mi je. Čekam nastavak...

Akcija!

Vlada prilazi krevetu, i prostire se pored mene. Glava mu je u visini ostrvca mog stomaka koji viri van majice. Vlada ljubi moj stomak polako, igra se sa mojim pupkom, spušta se poljupcima niz moj stomak. Druga ruka mu polako napreduje ispod moje suknje, skida mi gaćice, palcem prelazi preko moje vlažne brazde. Ja se trudim da se ne mičem, ali teško mi je da budem mirna. Zadiže mi suknjicu, i usta i prsti mu se nalaze na istom mestu. Liže me sporo, kao lavić, a prstima polako me polako trlja gore-dole, razmazujući naše sokove po mojoj obrijanoj maci. Ja sam vrela. Ja kipim. Ja stenjem i uvijam se.
Vlada stavlja jedan prst na ivicu moje vagine, ja krećem da se nabijam na njega. Vlada me gleda i smeši se. Prvom prstu dodaje još jedan, i kreće da me jebe. Zubima i jezikom mi draška klitoris, prstima izlazi i ulazi iz mene. Izvlači prste, i zabija mi jezik. Jebe me jezikom, guta moje sokove, sluzavim prstima kruži oko moje druge rupice, polako ulazi sa jednim prstom u moj anus. Ja se nabijam sve jače i jače. Osećam da ću da svršim, vrištim...svršavam! Telo mi se napinje, orgazam je jak i protresa me celu sekundama, minutima, satima- zauvek...to je jedan od onih resetujućih. Eksplozija.
Otvaram oči. Ispred mene je Vladino lepo, umazano, nasmešeno lice. Ljubim ga u usta.
-Jel vredelo čekati?- pita.
-Uf...
Skidam mu majicu, ljubim mu grudi, grickam mu bradavice. Lepo je dlakav, na pravim mestima, pravom gustinom. Topao je i ima lepo telo. Sada je red na mene. Otkopčavam mu farmerice, skidam mu slip gaće, đoka mu je raspoložen..hm, čudno. Moj vitez ima samo jedno jaje. On lovi moj na-momenat-začuđen pogled, i sleže ramenima, kao da se izvinjava.
- Jedno sam izgubio negde, danas...mogu da ga potražim ako ti je neophodno...
Smejem se naglas. Nije mi bitno. Još bolje, i tako samo jedno može da mi stane u usta. I nikada ne znam šta da radim sa drugim. I da li uopšte treba da ih trpam u usta, ali svejedno to radim. Uzela sam Vladino jaje siroče u usta, on je uzdahnuo i istegao se. Polako sam ga ljubila. Sviđalo mu se. Prešla sam na đoku kojeg sam već upoznala, i prvo sam ga oblizala od korena prema vrhu. Zatim sam glaviću dala jedan dugačak, vlažan poljubac. Kružila sam jezikom po onom naboru kožice sa druge strane, ritmično sam ga uvlačila i izvlačila iz usta. Onda sam progutala celog, osetivši ga do kraja usta. Vlada je počeo da diše jako glasno. Nabijala sam se ustima na njegov uzbuđeni kurac, simulirajući jebanje. Nadala sam se da će shvatiti šta hoću da mi radi. Vlada je bio pametan. Sa obe ruke mi je uzeo glavu i krenuo da me jebe u usta. Okrenuli smo se na stranu, i uhvatila sam ga za guzu, osećajući kako mu se grče mišići. Drugom rukom sam mu mazila jaje i koren kurca. On je počeo da se zabija divljački u mene, i znala sam da je blizu. Pitao je da li sme da mi svrši u usta. Samo sam ga jače usisala u sebe, na šta je krenuo da izbacuje spermu. Slatku spermu. Grčio se, i uzdisao, a ja sam znala da se oseća isto kao ja pre desetak minuta, i bila sam sretna što mu je lepo. Progutala sam sve i polako ga pustila iz usta. Podigla sam pogled. Bio je znojav a lice mu je zračilo olakšanjem.
Uh, sada sam se ponovo popalila, ali njima je trebao mali odmor. Otišao je do kupatila i napunio kadu. Zajedničko kupanje u peni. Topla voda i maženje, vrlo popaljujuće. Sedela sam u njegovom krilu i osetila znake života, mališa se oporavljao. A i mi. Sada smo mirisali kao bebe. Vrlo seksualne bebe.
Dok smo se brisali peškirom, poljubila sam mu đoku ponovo. Ukrutio se i zasuzio. Vlada je riknuo i zgrabio me i odvukao u sobu. Odlučno je navukao kondom, aranžirao me na krevetu potrbuške sa dignutom guzom i dao se na posao. Nije mi trebalo podmazivanje, bila sam spremna i željna. Polako je ulazio, a ja sam se izmicala, dražeći ga. Pljesnuo me po guzi jer sam nevaljala, sa obe ruke me zgrabio za kukove i naterao me da budem mirna. Da se predam. Jebao me je sporo i strogo. Kad god sam pokušala da se pobunim i zatražim brže i jače, samo je šapnuo, strpi se malo, opusti se...I poslušala sam ga. Skoncentrisala sam se na ritam. I bio je u pravu. Tek sada sam ga osetila celog u sebi, i svaku promenu u pritisku i u brzini. Kada je ubrzao vrištala sam od ludila, prstima mi je dirao macu, raspadala sam se od uživanja. A on me je jebao jako i brzo, kako sam i tražila. Nisam htela da svršim, pa sam se izvukla, i legla na leđa. Noge sam mu obmotala oko struka, on je ušao u mene, i onda sam se obmotala cela oko njega. Micali smo se polako, ljubeći se. Dodir njegove kože, i naš zajednički bebi miris su me popaljivali. Počeli smo da klizimo jedno po drugom od zajedničkog znoja. Bili smo savršeni. Gledali smo se u oči, i jebali smo jedno drugo, kao da ništa drugo na ovom celom svetu ne postoji. I nije postojalo.
Vrhunac je došao kao talas, prvo mali talasići koji najavljuju veliki, a onda veliki koji valja sve pred sobom. Ponovo sam se dezintegrisala pred njegovim očima, i ponovo mi je dobrodošlicu poželeo njegov osmeh od uha do uha. I on je bio blizu, ali je viteški sačekao, nasmešio se i onda opustio, dozvoljavajući sebi nagradu.


Kraj


Ležali smo jedno pored drugog ko nasukani kitovi, pokriveni plavim ćebetom. Njuškala sam ga ispod pazuha. Otkrivala sam njegove mladeže. Zaljubljivala sam se u njegov dodir.
On me je gledao. Onda je uzdahnuo i privukao me bliže sebi.
- Jeee, šta je ovo bilo?- pitao je.
- Nemam pojma, ne znam, ne interesuje me...
- Nije ni bitno...jesi gladna ili pospana ili hoćeš kući? Ili bilo šta?
- Hoću da se probudim uz tebe sutra ujutro, i da radimo sve ovo ponovo...

Pssst. I bi tako.

Nastavak

Probudio me je dodir. Ležim na boku. U sobi je mrak. Njegov dlan polako prelazi preko mojih grudi. Zaustavlja se kod leve bradavice a prsti počinju da se igraju njome, nežno je potežući. Odgovor mog tela je trenutan i nedvosmislen. Ježim se. Toplo između nogu. Toplo se širi po mom telu.
Uz uzdah se istežem i nabijam guzom u njegovo krilo. Osećam ga, tvrdog i spremnog. Budni smo.
Dlan prelazi na drugu bradavicu. Nežno je stiska i ona se skuplja kao koleginica.
Osećam usne na vratu. Poljubac se spušta niz moja leđa, prateći liniju kičme. Jezik se zaustavlja na početku guze. Tu me golica, ali nekako iznutra, terajući me da se vrpoljim. Leptiri pod kožom.
Ruka mazi moj donji stomak. Pratim pokrete ruke, krećem se kako mi ona pokazuje. Poljubac se spušta još niže i usne mi ljube razdeljak guze. Curim od želje. Jezik prelazi preko jako osetljive i jako golicave teritorije. Jato leptirskih krilaca se uvećava, vrpoljim se još više, gurajući jezik na pravo mesto.
Među butinama osećam izraslu bradu, onaj obrijani deo koji je nikao preko noći, kao fina šmirgla. Rukama dodirujem kratku kosu, i guram jezik ka sebi. Osećam njegov vreli dah. Nežan poljubac, samo usne i malo jezika. Usnama ljubi moje usne i liže ih polako. Popaljena sam do ivice razdražljivosti i guram ga još jače, da uroni u mene. On me ljubi u vrelo mesto. Topim se. Ležim na leđima, osećajući njegove usne, jezik i njegovu bradu. Rukama ga držim za glavu, noge sam prebacila preko njegovih ramena. Dajem mu ritam, kružeći karlicom onim maznim, sporim krugovima. Pritiskam mu glavu na vrelu sebe. Njegove ruke mi drže guzu kao posudu iz koje me jede neko tropsko voće, polako i sa nasladom.
Otvaram oči. Mrak postaje siv, razdanjuje se polako. Zatvaram oči. Osećam da sam blizu. Kruženje se pretvara u pokrete gore-dole. Tarem osetljivo napaljeno mesto na njegovo lice, na njegov nos i usta. Zarivam prste u somot njegove glave. Zuji mi u ušima...tu su. Svršavam uz dugačak uzdah. Leptiri odleću mlatarajući šarenim krilcima i pretvaraju se u tačkice. Mir.
On se diže, sa mojim nogama na ramenima. Uklizava unutra i kreće da me puni postojanim sporim ritmom. Jako pažljivo. Naginje se i ljubi mi grudi.
Koristim ruke umesto očiju. Moje ruke vide da mu je lice vlažno i lepljivo, njegovi zubi su stisnuti, ali se razmiču da bi pustili moje prste u ta vrela usta koja su tako lepa, njegovo telo je napeto u zadatku utiskivanja u mene. Stomak mu je tvrd. Grčim se da bi doprla do njegovih usta i da bi probala njegove usne sa mojim ukusom. Ljubimo se, spojeni. Uzimam obe njegove guze u ruke i guram ga u sebe. Oboje smo u istom. Oboje smo jedan uzdrhrtali organizam. Dišemo zajedno i krv nam gruva u ušima istim ritmom. Srca nam ubrzavaju. Moja unutrašnjost se nekontrolisano grči u vrhuncu. On ječi i izvlači se. Rukom drži đoku i štrca vrelu spermu po mom stomaku.
Otvaram oči i žmirkam u njega. Razdanilo se. Gleda me, potpuno razbuđen i ustreptao.
- Izvini, nisam stavio kondom...
Privlačim ga u zagrljaj pored sebe. Ulepljujem ga spermom sa svog stomaka. Smešim se.
- Dobro jutro i tebi...
- Dobro jutro, princezo...

Gledam Vladu kako u gaćama i papučama kuva kafu. Ja sedim na šćućurena na stolici u kuhinji. Bose noge sam digla gore. On seda za sto. Radio buči nešto jutarnje podižuće.
Gleda me tim svetlim očima. Sive ili plave, ne mogu da provalim. Ali njegov osmeh izaziva moj.
- Pa, lepa...
- Šta, lepi?
- Pa, stvar je u tome što mi je bilo super. Super si mi. I šta ćemo sada?
- Pa da pijemo kafu, valjda...
- Da pijemo kafu. Jeee, gde sam na tebe blesavu naleteo?
- Na žurci. Sećaš se, devojka u nevolji...
- Kako ste bili smešni...Boris pijan ko majka...a ti slatka...nakostrešena...divlja veverica...
- Ja bi trebala da krenem kući uskoro...
- Šta ćeš kući...miriši mi u krevetu još malo...

:)





# - 21:23 - Komentari (14) - Isprintaj - # woooow! i bi tako, jel? hoće bit i nastavak? :))) (živčani medo 08.04.2005. 21:32)
# ma, htela sam i ovo u delovima da objavljujem...ali, razmislicu... (organizam 08.04.2005. 22:01)
# Medo, odlučila sam da pornjave.doc objavljujem petkom...tako da sledećeg petka stiže nastavak ili nova. Ako me se familija ne odrekne pre toga... (organizam 09.04.2005. 15:15)
# haha, ma jedva čekam :)))) (živčani medo 09.04.2005. 19:41)
# mislim, čitam ja i ovo ostalo, da ne bude zabune. zanimljivo pišeš :) pozdrav (živčani medo 09.04.2005. 19:42)
# Hvala! Podrška! Vetar u jedrima! ...i onda je njegov jedrenjak uplovio u njenu luku...:) trudiću se i dalje.. (organizam 09.04.2005. 22:48)
# prvo procitah pricu a onda prethodni post! bas si me 'zeznula' :)) ... eh, samo da nam je vise takvih dana (hm, 'sposobnih' momaka). pozdrav! (mandarinica 10.04.2005. 12:21)
# haa hah ha...a girl can dream, can't she? (organizam 10.04.2005. 12:43)
# kad bi se ljudi vise jebali, bilo bi manje zla na ovoj jadnoj planeti. (jelenko 10.04.2005. 20:29)
# Dakle, ljudi, jebite se! To je zaista dobro za zdravlje! Manje filozofirajte! (jelenko 10.04.2005. 20:30)
# ........nice:))......fakat.... ...fucking..vs..anksioznost... .....i mozda mozemo bez antidepresiva......:)) (PSEUDO 12.04.2005. 20:13)
# Pseudo, iskoristiću jedan 'biser' koji mi se vrti po glavi već neko vreme. Jedna sestra babica (ne mala baba, već žena koja donosi decu na svet) u jednoj ozbiljnoj knjizi o ženama kaže: "Pivo, pizza i orgazam-naša omiljena indukcija za porođaj" Seks je jako dobar za zdravlje, i nema razloga da ga izbegavamo. A ni pivo ni pizzu. (organizam 13.04.2005. 08:16)
# uf.....kako da sad radim...hm :) (bez naslova 15.04.2005. 15:08)
# opušteno...sa osmehom... (organizam 15.04.2005. 18:22)
07.04.2005., četvrtak

2 comments:

Anonymous said...

meni je ovo strashna pricha o poverenju.
bash to.
a ne kuracpichkagovnosisa.
i kada ti se to desi (makar jednom u tri meseca) jebo sve chvarke ovog sveta i majce iz zare.
inache se ne odrichem istih.

ps nedostaje mi blog hr, jebiga

organizam said...

God, aj mis blog haer. Amin.