Saturday, January 26, 2008

Porno vikend, to je to

Priče o pucanju

pop1

I dok je cela ekskurzija usmerila sve raspoložive snage na divljačko opijanje i demoliranje hotela, moja najbolja drugarica i ja smo smislile bolji plan. Izgubiti moju nevinost.
Moja najbolja drugarica je od praktične vrste. Pratila je razvoj situacije od početka, doturala porukice, saopštavala mi kako je prokomentarisao moje očigledne mentalne i fizičke kvalitete u raznim društvima i raznim prilikama. U iskrenoj želji da me usreći, herojskim naporima, zaljubila me je u svog kuma do ivice ljudske izdržljivosti. Po njoj, planirana akcija je predstavljala logičan korak u razvoju njegove i moje veze:)
Moja najbolja drugarice je od romantične vrste, takođe. I dok sam ja tu i tamo gubila veru, poražena njegovim izborom devojaka, ona je bila istrajna. Fukse, najobičnije glupače. Nabacuju mu se, rekla bi. On je spreman za pravu devojku, rekao mi je da mu se ti sviđaš, rekla bi i ponovo me zagrejala. Bila je nepokolebljiva. U njenoj uobrazilji kockice su se neverovatno lepo poređale, i dvoje prijatelja koje voli najviše na svetu su bili zajedno. Već je videla sebe kako, nasmešena i držeći dve sveće, klizi iza mene spakovane u venčanicu. Dobra vila kuma.
Za vreme večere smo popile par votki, nazdravljajući za uspeh. Plan je bio jednostavan, sat vremena posle večere (taman da svari, a da se ne napije ko svinja), kum će biti pozvan na razgovor. Doveden u našu sobu. Onda će kuma da nestane, ali će biti u blizini i čuvati stražu, a ja ću da uživam u prvom seksu.
Minuti su se vukli. Upadljivo smo osmatrale plen. On je sedeo okružen glasnim drugarima i lokao iz flaše koju su krili ispod stola. Mačo ekipa.
Posle večere svi su se razmileli po sobama. Čuo se glasan smeh, muzika i čest cijuk slomljenog stakla. I pre nego što sam uspela da shvatim, stajala sam u hotelskoj sobi. I on je bio sa mnom. Tako je velik! Zelene oči me odmeravaju, ima pune usne koje se uvek podrugljivo smeškaju. Na časovima obično izigravam suncokret iz druge klupe, samo da bih uhvatila delić njegovog keza iz poslednje. Njegov napukli glas i osmeh sada namenjen meni ostavljaju me bez daha. Njegove ruke me povlače u zagrljaj, klecam i osećam se slabašno.
Oh. Muk. Počinje. Falilo mi je dvadesetak centimetara da ga opušteno ljubim u usta, pa smo se našli u horizontali. Sjajno, radujem se u sebi. Ja ću sad da radim 'to' sa dečkom kog sanjam. Kog volim najviše na svetu. Grlim ga kao velikog medu, jako. I on mene isto...malo grubo, ali to je strast, valjda...Gnječi mi grudi, svlači me. Ljubi mi vrat i namerno mi pravi šljive. Osećam tup ugriz i zamišljam onaj razdeljak između prednja dva, koji me toliko pali. Njegova brada me škaklja tako da osećam trnce po celom telu. Miriše opijajuće, a ukus mu je sladak, mešavina alkohola, duvana i mladog muškog daha. Na meni je i težak je, ali to mi ne smeta. Sviđa mi se što osećam tu težinu koju sam nebrojeno puta zamišljala. Rastapam se od njegovih dodira. Skida mi šorc i gaćice jednom rukom, drugom mi gnječi bradavicu. Dira me dole. Gura mi prst. Neprijatno, pa se migoljim od prsta. Skače sa kreveta i gasi svetlo. Skida se i mrmlja da sam slatka. Miris gumice, prilično nov. Dodirujem njegov obložen kurac. Deluje jako veliko. On me gleda dok ga gledam. Navaljuje na mene i šapuće da će polako. Trudi se da bude nežan, ali mu to baš ne uspeva. Gura se u mene. Ja potpuno napeta osećam samo pritisak dole. Ne neprijatan, nego opterećujući. Kao nešto tamo, al ne znam šta. Grlim ga, poklopljena njegovim telom, micana silom njegovih pokreta i čekam to. Da mi se desi to. Kraj gubljenja nevinosti.
On skače sa mene i trči u kupatilo. Čujem da stenje i da pušta vodu iz slavine. Ležim, podbočena i smešim se škiljavom svetlu sa ulične lampe ispred prozora. Ja sam žena! Napokon!
On se pojavljuje iz kupatila. Cmače me u usta, oblači kariranu košulju bez rukava, donji deo trenerke i starke. Ja i dalje gola na krevetu, gledam. Malo mi je čudno što se ne stidim svoje nagosti, malo se osećam glupo tako izložena njegovom pogledu. I ja se oblačim. Ljubi me još jednom i odlazi iz sobe. Odlazim u kupatilo i gledam se u ogledalu. Da li se vidi?
Vidi se. Zajapureni obrazi, sjajni dugmići od zenica, haos od kose. Široki kez. Nameštam kosu i umivam se, nadajući se da će i ostali videti moj novi sjaj. U belim gaćicama primećujem mrljicu krvi. Neko komešanje i toplota u donjem delu stomaka.
Kucanje na vratima. Kuma osmehom obasjava sobu. Grli. Pita, sve ok? Kažem ok, ali nisam ništa osetila. Ona me teši da treba vremena. Ali bitno da nije bolelo.
Izlazimo u skoro letnju noć i sedamo na obalu reke. Veče je savršeno. Pukla si, cico, smeje se ona meni.



pop2


Mrzim sebe što sam slaba. Uzalud gorko iskustvo još jedne loše veze. Čisto jebačke veze, jer su ljubavi naših života trenutno nedostižne. Fizička uteha traje jako kratko. Oboje smo postali svesni te činjenice i dogovorili se da se ne viđamo više.
I sada stojim pred vratima njegovog stana. Racionalni deo mojeg mozga je utišan i u nadi da ću se odupreti ovaj put. Imam i razlog, vraćam mu neke sitnice koje sam odavno morala da vratim. A onda više neću imati razlog da ga viđam. Biću slobodna. Životinjski deo mog mozga ćuti takođe. On zna šta će da se desi kad ga ugledam. Odluke će biti nevažne, biće samo dodir. I samo žudnja za dodirom.
On otvara vrata, smeši mi se. Žao mu je što me je cimao za vikend ali jako je zauzet. Hoću kafu, sedam na sofu. Gledam ga kako u iznošenoj trenerci i majici sa simpatičnim medom posluje oko nesica. Subotnje popodne se razvlači u sporim otkucajima zidnog sata.
On seda pored mene. Kosa mu je još malo mokra od tuša. Miriše na čistu odeću. Gleda me u oči. Približava mi se i prebacuje ruku preko mojih ramena. Njegove usne su opasno blizu mojih. Osećam njegov topli dah i gledam flekice njegovih dužica. On me želi. Vidim to. Ja ga želim. Gotova sam.
Ljubimo se u dnevnom boravku i zaboravljam sve što sam ikada znala. Svedena sam na neki bezumni čulni oblik života. Uvek zaboravim kako je to dobar osećaj...i uvek mi se vrati u sećanje sve što mi je radio pre.. Ma, dođavola sve...
Njegove ruke klize po meni, zadržava se između mojih nogu, ja sam vrela i vlažna još od prelaska praga. On to zna. Vrpoljim se i sklanjam njegovu ruku. Ne tako brzo, kauboju. Smeje se, diže me i nosi u spavaću sobu.
Trga odeću sa mene. Gladno mi grize usne. Napada me. Otkopčava mi pantalone i svlači mi jednu nogavicu. Ja se oslobađam druge, i ona ostaje da visi na članku moje noge kao neki smešni platneni okov. Malo se otimam. Neću baš da mu olakšam. Rvački uspeva da me prikuca. Uzima oba moja ručna zgloba samo jednom rukom i drži ih iznad moje glave. Smeška se.
- Šta ćeš sad? Frka, a?
Režim. Neću baš da ga šutnem u jaja, jer hoću da ga jebem. Ali mogla bih...
- Nema udaraca ispod pojasa!- smeje mi se u lice.
Ljubi me. Osećam njegovu jaku erekciju na butini. Širim noge da ga primim. Sa uzdahom ulazi u mene. Kako je dobro. Kako je dobro. Rečenica mi se vrti po glavi u ritmu. Popušta stisak i moje ruke su slobodne. Hvatam se za drvene prečkice na uzglavlju kreveta. On me grize i jebe. Ja se čvrsto držim za oslonac i uživam u njegovom tvrdom dodiru. Razvlači me i sabija me. Moje telo je toliko gladno njega i toga što mi tako dobro radi. Ubrzava. Tuca me istrajno i jako. Rešio je da me napuni i da me izjebe tako da ne mogu da hodam. Da me obeleži. Da ga se setim kada me mišići sa unutrašnje strane butina podsete da su bili mučeni...kada budem radila najobičnije pokrete, kada budem sedala na stolicu ili se saginjala...setiću ga se ovako, znojavog i napetog, kao borca u ringu koji me rastura...
Čvrsto me drži za kukove. Zabija mi prste u kožu...ljubičasti otisci...kada se budem tuširala, setiću ga se, i videću ponovo njegove ruke na tom mestu.
A najviše će me podsećati ova rupica koju tako istrajno obrađuje. Pohabao me je tim nezasitim kurcem. Biće suva i peckava, ali onda ću da se setim kako njegov jezik ulazi i kako me liže...i ponovo ću ga poželeti tamo...i utroba će da mi se uvije i tamo dole će biti mokro kao sada...šljapuckavo mokro...
Želim da me jebe stalno. Želim da me nateže ispod sebe, ovako, zauvek. Želim da ga gledam dok me jebe i dok verovatno zamišlja neku drugu. Kreten. Ali to me ne interesuje, jer sada jebe mene i samo mene. I ja jebem njega. I dobro mi je. I hoću još. I jako...i stalno...i još...i..krrrrcccc. Ne mogu da verujem. Ruka mi se otkačila od kreveta, a u njoj držim drvenu prečkicu.
Gleda me u neverici. Počinje da se smeje. Smejemo se zajedno, dugo i jako. Grlim ga, držeći otkinutu prečkicu. Tući ću ga ako ne bude dobar!
Malo kasnije, ležimo potrbuške i gledamo krezavo uzglavlje.
Mazi me po leđima i šapuće mi na uvo:
- Ne puštam te kući dok ne središ i ostale...


pop3


Maženje. Obožavam maženje. Zavali se pored mene i krene da me češka po glavi. Prija. Spori, kružni pokreti njegovih prstiju po mojoj kratko ošišanoj kosi. Opustim se odmah, i protežem se kao lenja mačka. Predem. Njegove nemirne ruke se spuštaju na moj vrat. Gladi. Okreće moju glavu prema sebi i ljubi me. Istežem se još više. Podižem ruke, on mi svlači majicu. Kada vidi moje grudi, oči mu zasjaju. Nežno ih dodiruje i ljubi. Dugo se igra sa mojim bradavicama, mazno ih sisajući.
Osećam džombu njegovog đoke kako napinje tkaninu...Svlači ostatak moje odeće, ruke mu prelaze preko mojih oblina. Obasipa moj stomak poljupcima.
Ljubi me dole. Opslužuje me polako. Licka me jezikom sporo i uživa u tome. Ja se raspadam od želje. Namešta se iza mene, ja ležim na boku. Polako ulazi. Samo glavić, pa još malo, pa još malo...nema potrebe da ulazi tako sporo, jer ja sam skroz otvorena i spremna da ga primim celog...ali on tako voli...a ja volim sve što on voli...
Kako je dobro. Kako je nežan. Polako. Pažljivo. Uzdasi pored mene, kako je napet. Ja sam opuštena, kao neka džinovska fontana za ispunjavanje isključivo lepih želja. Cela ustreptala od njegovih dodira. Svršavam lako. Smešim se suncu valjuškajući se u plićaku. Vlažno mi je između nogu. On je svršio sa mnom. Prestaje da se miče. Glas mu je čudan.
- Miki, mislim da si pukla...
Naglo se dižem i gledam međunožje. Počinje! Do jaja! U kurac!
U kolima sam pokušavala da ne mislim na porođaj. Bila sam pribrana, kao i on. Samo je zabrinuto pogledavao na mene, ćutao i pravio saobraćajne prekršaje.
Bio mi je neopisivo sladak. Isto kao kada je došao da mi popravi kompjuter. Pametne oke sjaju iza cvikera. Kaže da će sve biti ok. Samo treba vremena. On sedi za kompom. Ja sedim na dvosedu. On sedi za kompom i čkilji u monitor. Ja ga gledam. Srčem pivo. Satima. On sedi za kompom, ja sedim na stolici pored njega. Srčemo pivo i čkiljimo u monitor.
Slučajno se dodirujemo i osećam strujicu.
Poljubac, lakši od daha. Zagrljaj. Grad. Poljupci. Pivo. Kafe. Drugarice. Njegova ekipa. Društvo. Rođendani. Žurke. More. Smeh. Poljubac. Meca. Kasni.




# - 00:08 - Komentari (12) - Isprintaj - # Ziveo seks u svim oblicima! (jelenko 22.04.2005. 12:29)
# :) seks petkom...i dalje na talasima vašeg omiljenog bloga...crkoh čekajući prvi komentar, hvala jelenko! Živ bijo! (organizam 22.04.2005. 12:39)
# ju ar velkam... (jelenko 22.04.2005. 13:02)
# erotika pa komentarisana? pa to ne ide? (lalara 22.04.2005. 14:24)
# I koliko dece imas ?:) (Freya 22.04.2005. 20:28)
# izmedju 3-5...još radim na tome. (organizam 23.04.2005. 10:31)
# ...al ja sam devica...samo pišem ovakve stvari jer sam 'frustrirana...ljudi se ne maze dovoljno pa su nervozni...a sve je tako jednostavno...maziš-bivaš mažen itd. (organizam 23.04.2005. 11:56)
# i šta fali komentarisanju erotike? Oćete sex, pišite šta vam se sviđa! (organizam 23.04.2005. 11:57)
# "meca. kasni." :))))))) (uplašeni medo 23.04.2005. 23:21)
# motiv medveda se pojavljuje u sve 3 priče, to je hommage mom omiljenom piscu :) (organizam 24.04.2005. 10:15)
# njami :) (bez naslova 25.04.2005. 10:54)
# da, lepo je 'praviti decu'... (organizam 25.04.2005. 13:13)

Sasvim obična nedelja

Često sam dolazila kod Dine. Živela je u velikom stanu, stara gradnja, visoki plafoni. Lavirint hodnika i čudno prostranih soba. Negde po stanu su joj se motali majka (otac joj je davno umro) i mlađi brat, ali retko sam ih sretala. Obično samo u prolazu, izgledali su kao urasli u nameštaj, stopljeni sa velikim starinskim foteljama i hipnotisani TV-om.

Dinina soba je bila zatrpana kojekakvim stvarima, pločama, knjigama, razbacanom odećom. Na zidovima posteri, uz zid stoje bubnjevi- jer ona je ozbiljno svirala u bendu. Kada bi čula neku pesmu koja joj se 'jako sviđa', što se dešavalo svako malo, sedala bi za bubnjeve i lupala. Ja bih vrištala, Dina, prestani, skote gluviiiii!
Ona bi se nakezila i u zavisnosti od isključivo svog raspoloženja, prestajala ili nastavljala. Ako bi nastavila, ja bih krenula da je gađam stvarima. Bilo čime. Jednom prilikom sam zafrljačila svežanj ključeva na nju. I pogodila je u glavu. Obrva joj se rasvetala, svetlocrvena krv krenula da curi, ona me je samo pogledala, onako oblivena i viknula, budalo, što se gađaš? i nastavila da lupa.

Zašto se Dina ponašala tako? Jer joj se moglo. Njena soba je bila samo njena teritorija. Najluđa otpadanja, pušenja/alkoholizmi su bili u njenoj sobi. Ta prostorija je postala pojam slobode za mene. Jedina frka mi je bila kada mi se piški, jer sam onda morala da prođem dugačak hodnik do toaleta. Tako da sam obično trpela dok sam mogla, pa još malo, pa još....do granice izdržljivosti, ali i dalje mi je, napušenoj, bila frka. Onda bi ona primetila da sam zaćutala, pitala, frknula, uzela me za ruku i odvela me do WC-a. Još bi me i sačekala, nakezila se, e, sad i meni treba, progurala se pored mene i ostavila me na duuugačkom neprijateljskom hodniku. Onda ja otrčim do njene sobe, zalupim vratima i odahnem. Do sledećeg pišanja.

Jednog popodne sam došla kod nje. Dogovorile smo se da dođem ranije, da se 'oplemenimo', pa da idemo na nečiji rođendan. Lenja letnja subota, same smo u stanu, kako mi objavljuje, ludilo. Ja idem do 'neprijateljske' kuhinje i donosim 2 piva (vidim da je savršeno opskrbljena, pun fridž), ona mota damski mali džokavac 'za početak'. Pušimo, gledamo TV, pijemo pivo. Zavaljene na njenom krevetu.

- E, aj da gledamo film - kaže Dina i stavlja gura video kasetu u video.

Na TV-u počinje pornić. Sa nekom plavušom sa ogromnim sisama. Smešno je. Pornić ima dugačak uvod, čitavu priču, svi glume i izgovaraju svoje komplikovane rečenice. Vrištimo od smeha, neki brka se bezuspešno udvara plavuši, a ona ne da...I tako to traje.
Prva seksi scena, plavuša i plavuša. Maze se, kostimirane u neke podvezice i čuda, bodu se velikim grudima. Prva se spušta na kolena i ljubi drugu između nogu. Lepo.
Ja počinjem da se vlažim, osećam uvrtanje i rastezanje. I toplo. Neprijatno mi je.

- Dosadno...- lažem.
- Meni je do jaja...

Gledamo pornić i dalje. Postaje sve zajebanije. Cure na TV-u su poludele i vitlaju dildoima. Curim. Dina se proteže pored mene, menja položaj i stavlja mi glavu u krilo. Ja joj stavljam ruku na kosu i mazim joj duge svilenkaste čuperke. Opčinjene blenemo u TV. Pali i dodaje mi drugi džokavac. Dobra vutra.
Dina ljubi unutrašnjost moje otkrivene butine. Vrti mi se. Uhhh, sviđa mi se. Mazim joj glavu. Ona se uspravlja i ljubi me u usta. Kako se dobro ljubi! Meke, tople usne i radoznali jezik. Uzvraćam. Pada mi na pamet da ljubim ženu. Čudno, nikada nisam pomislila da je...ona je...Ona mi mazi bradavice ispod majice. Ja pipam njene. Ima veće grudi od mene. Baš je čudno dirati nekoga, a kao da diraš sebe, proleće mi kroz glavu. Njena usta mi vlaže majicu oko bradavice, podiže mi majicu i sisa me, nežno. Tako je dobro, tako me fino mazi...ali..

- Dinaaa, stani!!! -vrištim- ja nisam lezbejka!

Podiže pogled prema meni, usne su joj crvene i nabubrele od ljubljenja.

- Hoću da te ljubim. Sada. Začepi, gledaj film i pusti me, šapuće.

Moja prijateljica hoće da me ljubi...što da ne?
Prepuštam se.
Spušta glavu u moje krilo, skida mi gaćice. Gledam njenu glavu u kontralihtu popodnevno osvetljenih prozora. Kleči na podu. Širi mi noge. Rastvaram se. Gledam TV preko nje. Na scenu je stupio neki baja u erekciji. Jedna plavuša poluleži, druga kleči glave zarivene u njeno međunožje (kao Dina i ja, zapravo), a baja im se prikačio i upravo ulazi u klečeću. Fino im je, izgleda.
Dina me gricka i liže. Pitam se da li je to već radila...sigurno jeste. Mnogo je nežnija i bolje zna šta treba da radi od svih mojih dotadašnjih 'partnera'. Ona zna kako je osetljivo to mesto dole i ne vrši grub pritisak, već jedva dodiruje usnama i jezikom. Uspalila sam se i otekla. Nabijam joj se u usta i stenjem. Treba mi nešto jače od prsta koji mi gura. Ona staje, gleda me. Ustaje i odlazi iz sobe bez reči. Zbunjena sam. Pulsiram dole a promaja povetarca mi hladi vlažno mesto.
Dina se vraća u sobu, lupa vratima. U ruci drži dugačak krastavac. Iz staklenika, prav ko lenjir. Spušta se na kolena.
Smejem se.
- Nema šansi!
- O, to ćemo da vidimo- rukom pipa ispod jastuka, u jednom pokretu trga zubima omot sa kondoma i rasteže ga na krastavac. Krastavac je ljubičast, jer je kondom plav. I dalje mi je smešno. Ona me gura dole i ponovo me ljubi. Lako se vraćam u prethodno raspoloženje. Mičem se, tarem se u njeno lice, ona počinje da uvlači krastavac u mene. Oh, oh, dobro je...Uvlači ga i izvlači, i dalje me ljubi. Jebe me krastavcem. Jebe me kao što drugi baja, propustila sam promenu na terenu, jebe prvu lizanu tetu na TV-u. Vrištim, grčim se, vučem je za kosu. Dobro je, dobro je, ah kakoje dobro, jebi me još, molimtejejebimeeeeeee, stenjem. Krastavac je u meni, viri mali deo koji drži u ruci. Pred orgazmom sam. Ona ostavlja krastavac, okreće me na stomak i zabija mi lice u guzu. Ljubi mi rupicu, rukama mi drka klitoris i ponovo se hvata krastavca. Osećam kako njen vreli jezik širi moju rupu na guzi i prodire unutra. Svršavam. Trzam se i uvijam u orgazmu, ona vadi krastavac iz moje pice i gura mi ga u guzu. Osećaj je neverovatan, prvi put imam tako nešto u dupetu. Orgazam se produžava...bum! Prekid.

Otvaram oči. Skroz sam znojava i trezna. Dina leži pored mene. Skinula je kondom sa krastavca. Krastavac leži između nas. Dina mi se smeši.

- e, ušao je ceo..
- kako?
- pa ono što ti nije stalo u picu nagurala sam ti u dupe...nemoj da se oblačiš.
- što?
- moj novi dečko će da sad da dođe...
- novi dečko?!
- on ima praaavi krastavac!

Ne mogu da verujem svojim ušima. Ona se smeje.
Kakav dan. Prepun novih saznanja...
i krastavaca.
Ma...što da ne?

Samo, moram da piškim prvo.

# - 11:49 - Komentari (21) - Isprintaj - # gde zivi ta dina sto valja krastavce? fali mi za salatu. (jelenko 23.06.2005. 12:00)
# :)))))) qpi na pijaci! (organizam 23.06.2005. 12:10)
# opa, vratila se ti na takve postove :) krastavac, gledala ja jednom takav jedan pornić i umirala od smijeha, hm :) (ŽM! 23.06.2005. 12:12)
# medo, ja to zbog svih nas...:)))))))) (organizam 23.06.2005. 12:14)
# a mi za obrok u firmi danas bas dobili po jedan krastavac... doduse ima i pilece pastete. (daniel kovacs 23.06.2005. 12:41)
# krastavac za jelo ili...? a pasteta, kako s njom? vi to zovete obrok? zanimljivo. da li se vadi iz ambalaze ili se upotrebljava spakovana? aha, znam pasteta je lubrikant za krastavac. ima logike. (jelenko 23.06.2005. 12:51)
# daniele, igraj se sa krastavcem prvo... a pašteta u sledećoj priči. Dva geja se mažu pilećom paštetom? Erotično, a? (organizam 23.06.2005. 12:54)
# mislim, izvinjavam se gej populaciji ako vređam, al mislim da može da se napiše priča u kojoj će pileća pašteta biti akter :) (organizam 23.06.2005. 12:56)
# a tek da vidis kifle - bele i debele... jedino ne znam sta bi sa ovim kefirom. deluje mi suvise zdravo, nekako strejt. (daniel kovacs 23.06.2005. 13:18)
# kefir ti je najerotskiji od sveg ručka!!!! (organizam 23.06.2005. 13:31)
# nego primjećujem da su ti priče društveno angažirane, svi imaju spremne prezervative :). s druge strane mislim da je vrijeme da pileća (ili druga vrsta paštete) odigra ulogu, dosta je šlaga :) (blank 23.06.2005. 13:43)
# da, kao predigra mogao bih da mazem maljave grudi kefirom. ziveo bih sto godina. (daniel kovacs 23.06.2005. 13:45)
# @blank, na blog.hr-u sam postala svesna važnosti spominjanja prezervativa u priči. Ako u seksi priči nemaš prezervativ, u komentarima te redovno prozovu za 'lakomislenost' i 'unsafe sex'. A i ako negde treba stavit prezervativ, to je definitivno baštensko povrće :) (organizam 23.06.2005. 13:58)
# @daniel, -ziveo bih sto godina- you kill me :)))))) (organizam 23.06.2005. 14:14)
# eto, zeleo bih da sa svima podelim par linkova jer umreh od smeha. kakva scena, kakvi carevi. dakle - http://friends.s5.net/mazzini/ plosce/alfi1.html , zatim http://porktornado.diaryland.c om/albumcover.html , kao i http://www.cenedella.com/stone /archives/000590.html (daniel kovacs 23.06.2005. 14:19)
# sa kondomom ili bez, meni prica do jaja.... hehe... samo jedno pitanjce- fikcija, or...? :))) (zvončica25 23.06.2005. 14:28)
# pazljivo s kefirom! u njemu ima alkohola...mozda bi sledeca prica trebalo da bude sa nekom domacom hranom...deset cevapa, domaca kobasica, bela vesalica, rolovana dzigerica, sarme, punjene paprike, prebranac, janjetina i na kraju kao vrhunac teleca glava u skembetu...vec mi ide voda na usta i zelim da ucestvujem u tome, a cuo sam da i jenna jameson voli glavu u skembetu, pa eto...da spojimo lepo i korisno... (jelenko 23.06.2005. 14:32)
# @zvončica, priča je fikcija, ali sa 'pozajmljenim' stvarnim elementima. Ne iz pornića, nego iz drugih situacija. Jbg, mašta + stvarnost equals priča! (organizam 23.06.2005. 17:02)
# mislila sam da si već "odustala" od pričica kad iznenadjenje :) pozdravčić (mandarinica 25.06.2005. 16:56)
# maestralno. "Ja počinjem da se vlažim, osećam uvrtanje i rastezanje. I toplo. Neprijatno mi je. - Dosadno...- lažem." ovo sam doživio toliko puta, i onda bih amaterski prebacio na neki dokumentarac o starim zanatima. umjesto da u kućnoj radinosti utvrđujem gradivo. (mental4ce 27.06.2005. 19:39)
# mental4ce, hvala." Vežbati možemo svuda". (organizam 28.06.2005. 10:34)


CIMET



Miris cimeta me uvek podseti na Anu. Nisam mogao da jedem štrudle ni lenje pite sa jabukama par godina posle našeg raskida. Sada mogu, al i dalje ne mogu da svarim neke stvari koje mi je ona uradila. Išla mi je na kurac sve vreme našeg zabavljanja, a ipak sam je voleo. Ne mogu to da objasnim.Kreten. Ana se ponašala kao najobičniji posesivni kreten. Ne trpim takvu sortu i izbegavam ih u svakom smislu. Zajebane ribe koje misle da te poseduju i da imaju pravo da upravljaju tobom kako im se sviđa. Paćenice. Stalno proveravanje, gde si, s kim si. Kontrole ko u vojsci. Razjurila mi je ekipu, bre, kako se ponašala...niko nije hteo da izlazi sa mnom kada je ona bila u kombinaciji.Ali, Ana je najbolje parče pičke koje sam ikada imao čast da jebem. Savršenstvo. Čista pornjava. Plavuša sa najmekšim usnama koje sam ljubio...i svašta im radio. Ali, uvek ali...svaki put sam morao da isključim njen firerski mozak i da je usmerim na njen pravi posao - moju kitu kojoj treba nežnost. Zajebano, verujte...Ali jebeno dobro. Kakva uspaljenica...Sve kreće naivno. Kad joj se hoće, krene da me ljubi svojim mekim usnama i da se gnezdi pored mene. A kakve sise ima...najbolje, pune i sa malim malinama od bradavica. Volela je kada joj ljubim grudi, kada ih mazim zajedno, pa uzmem jednu bradavicu pa je polako sisam, pa sve jače, kao gladna beba, pa krenem da je grizem...pa pređem na drugu, isto tako...pa ih spojim zajedno pa brzo prelazim jezikom sa jedne na drugu. Ladno je mogla da svrši tako...al obično joj nisam dao da se tako lako izvuče. Morala je da se potrudi za taj orgazam.Kada joj se bradavice ukrute, a pogled joj se zamagli, ja stanem. Ona me pogleda, onako uzjebano, što si stao, jebote, a joj pokažem mališu koji gleda njene sise iz mog krila. Stavim joj ruku na potiljak i nežno je gurnem prema njemu. Oh, te usne...poslušno ga fafa i licka, a ja joj polako stiskam bližu bradavicu između prstiju. Ona nastavlja da se pali i slini na mog malog. Dobra je. Ima fina, topla usta i jezik kao mala maca. Izgleda kao devojčica koja liže sladoled. Zna kako da me nadraži do pucanja. Ali ja hoću da je pocepam, pa je sklanjam sa mališe, koji je čvrst kao kamen. Leže na leđa, skuplja noge u kolenima i širi ih. Pica joj je roze i liči na ružu. Klitoris je nabubreo i ona ga dira svojim lepim prstima. Pica joj se presijava od sokova koji su potekli kada sam joj sisao bradavice, znam. Polako joj ližem picu od gore na dole, ali izbegavam najosetljivije delove. Samo okolo, da je izazovem do granice. Pica joj miriše na čist seks, onaj miris koji ne može da se opiše, miris uspaljene ženke koja izaziva erekciju svega živog muškog u okolini. Kada krene previše da se miče i da zvuči previše glasno, nameštam se i ulazim u nju. Zabijem se do jaja, i gledam kako joj se zenice šire od iznenađenja. Šta je bilo, lutko? Ovo si htela? Ona muca..dadadaad..i gubi se, a ja je polako, sasvim polako jebem. Ne izlazim skoro uopšte napolje, već kružim zabijen u nju. Onda polako, samo polako krećem da je jebuckam, napred-nazad. Ona zabija nokte u moja leđa, ko divlja mačka...i tako je jebem dok mi ne dosadi. Ali nije to to. Obično je okrenem na stomak, da leži, a guza, vuf, ta slatka guza joj prkosno stoji i izaziva. Raširim joj noge, namestim se iznad nje i krenem da je jebem. Ovo je već bolje. Držim joj to raskošno dupe među prstima, i malo brže pumpam. Guza joj se napinje i opušta kako ulazim i izlazim iz nje. Slatka rupica između polutki dobija moj prst, ovlažen njenom vlažnom pičkom, ali samo kružim okolo, ne diram. Ona sama se nabije na njega kad poludi, i osetim kada joj se mišići ulaza na to slatko mesto sasvim opuste. E, onda je vreme za pravu stvar. Povlačim joj kukove nagore, sada kleči kao kučka, i stavljam mališu na mesto gde je prst bio. Namešta se tako da trlja bradavice o površinu kreveta, i usput se polako spušta na mališu. Ide sporo, jer je usko i osetljivo, ali kada osetim da mi jaja dodiruju njenu pičku, krećem da je cepam. Sa obe ruke joj dražim pičku, jednom kružim po klitorisu gore, a drugom je jebem u rupu. Ne boli je, jer je čujem kako muca..jejejeebii me jooš,tatakkoo...i jebem je, cepam je po sredini, cepam je kao da radim u rudniku i da odvaljujem deo stene. Disciplinovano je nabijam i karam, i krešem i osećam kako se stiska i opušta u predorgazmu, napaljenica...Jebemo se ko zveri, arlaučemo...grizem je za vrat, stiskam joj bradavice divljački, i razbijam je kurcem u dupe. Jebote, kako je dobro, vrela, uska rupa koja vibrira, ovako bi mogao zauvek..ona vrišti, napinje se, leđa joj se izvijaju u luk i svršava. Prsten mišića oko mog kurca se stiska i opušta, i ponovo i ponovo...svršila je kučka i stenje od uživanja, a ja je još jebem, još više i jače...ona ponovo kreće da se puni, ko da ima jebenu bateriju... i ponovo svršava...i muze mi mališu, i ja osećam da moram da je napunim do vrha, i eksplodira mi pred očima u hiiljadu boja i eksplodiram u njoj i punim je semenom... Uspomene. Posle izvesnog vremena sam saznao da me nije proveravala jer je bila posesivna, već zato što je morala da isplanira ostale jebače. Između ostalih i jednog mog ortaka iz ekipe. Kada sam saznao, podivljao sam. I zamrzeo i nju i jebeni cimet.
- 00:08 - Komentari (13) - Isprintaj - #
· ja sam znao jednu sa ukusom breskve...i od tad ne mogu da jedem breskve i da pijem sok...kad me kelner pita koji ces sok, meni se stegne zeludac i moram da popijem neki alkohol...mamu joj jebem... (jelenko 15.04.2005. 00:17)
· ..........jebi ga......... u ovoj nasoj apaticnoj sredini........dobar sex..........znaci bextvo............pa kako je necemo voleti:) (PSEUDO 15.04.2005. 09:34)
· :)...voleti? apatija? (organizam 15.04.2005. 09:41)
· nisam mogla ući godinu dana u kineski restoran....sad mogu :) (bez naslova 15.04.2005. 15:12)
· al smo svi ranjeni....i oporavljeni :) (organizam 15.04.2005. 15:26)
· E jebi ga... (Freya 15.04.2005. 18:25)
· ali i dalje potentni...ajmo raja! (organizam 15.04.2005. 18:32)
· ah, ne znam šta da ti napišem, zgodno :))) i da, škorpion u podznaku, al ne znam šta to znači. odakle ti mašte i hrabrosti za ove priče? pozdrav :) (živčani medo 15.04.2005. 21:44)
· teško odgovoriti..počelo je kao zezanje, 'sutra pišem o seksu', pa su mi ljudi rekli da im se sviđa. A i meni se svidelo. I ja sam škorpion u podznaku, pazi Medo, možda počneš i ti da pišeš ovakve stvari :) (organizam 16.04.2005. 09:22)
· ocekujem/o/ i dalje nove pricice!! :> (mandarinica 16.04.2005. 22:32)
· biće, biće, iako mi libido umrooooooo (organizam 19.04.2005. 10:11)
· Škorpion u podznaku ti daje tu nevjerojatnu seksualnost...seks, seks, seks...to su škorpioni. Moj "dragi" je vaga pa i u podznaku, ali ja izrađujem natalne horoskope i on ima Mars, Veneru, Uran i Mjesec u škorpionu - živi seks...i zaista je. Falio mi je netko takav u mom životu. Moj prvi je bio u podznaku škorpion - ševili smo se kad god smo mogli. Kad iz zajebancije nije htio, bila sam ljuta i nisam to mogla sakriti. Volio me vidjeti takvu iznerviranu od želje za njim. Eto... (smartblond 20.04.2005. 07:46)
· wuf..to definitivno objašnjava neke stvari :) hvala! (organizam 20.04.2005. 09:33)

4 comments:

Anonymous said...

porno prichka u vashem gradu.
uzzivala.

organizam said...

hm-hm, ja se i dalje stidim da ih citam... :)

etotako said...

meni nije bilo ni malo neprijatno. ni više puta čak :)

organizam said...

Bas m' drago.